SforSoftware geslaagd voor development Museumjaarkaart koppeling met SnelStart

SforSoftware geslaagd voor development Museumjaarkaart koppeling met SnelStart
ZOM5QYEIMV

Bij Museum Joure werken ze samen met de VVV en dat gaat inmiddels zo ver dat ze hun kassa gezamenlijk gebruiken. Dit scheelt natuurlijk personele inzet maar vergt wel wat aanpassingen.

Een belangrijke aanpassing is dat er een koppeling moest worden gerealiseerd tussen de museumjaarkaart en de boekhouding in SnelStart. Na wat onderzoek kwamen ze terecht bij SforSoftware om dit te realiseren.

De koppeling met de museumjaarkaart wordt altijd gevalideerd door de organisatie van museumjaarkaart om de kwaliteit te waarborgen. We zijn er natuurlijk trots op dat dit is gelukt! Vanaf nu kunnen gebruikers van SnelStart gebruik gaan maken van deze koppeling.

Middels een barcodescanner wordt de museumjaarkaart gescand en controleren we online of de kaart geldig is, wat voor type kaart het is en of deze de afgelopen 10 uur al niet voor hetzelfde museum is gebruikt. Bij een correct resultaat wordt een boeking gemaakt in het verkoopboek van SnelStart om de omzet te registreren.

Heeft u ook een museum en wilt u alles ook administratief slim afhandelen? Neem gerust contact met ons op!