Weer een @Snelstart idee gerealiseerd: bijlagen makkelijk downloaden

Weer een idee gerealiseerd: bijlagen makkelijk downloaden

Alle bonnetjes en facturen van een boekjaar met een paar muisklikken downloaden? Dat kan nu met een nieuwe functionaliteit in SnelStart Web: ideaal voor kantoren die de administratie van een klant willen archiveren of nodig hebben voor bijvoorbeeld een controle van de Belastingdienst.

Ons partnerteam signaleerde bij veel kantoren de wens om alle aan een boekjaar gekoppelde documenten in één keer te kunnen downloaden. Ook op Kennisplein bleek dat er vraag was naar deze mogelijkheid. Dit idee is nu gerealiseerd.

Het downloaden werkt heel simpel. Kies in SnelStart Web de administratie waar het om gaat en klik op ‘Bijlagen downloaden’. Standaard wordt dan het voorbije jaar getoond, maar dit kan uiteraard worden aangepast. Klik op ‘Versturen’. Vervolgens wordt een bericht met een link verstuurd naar uw e-mailadres. Klik vervolgens op die link: alle bonnetjes en facturen van het gekozen jaar staan in SnelStart Web voor u klaar als bijlage in een zipbestand. Met nog een druk op de knop kunt u dit zip-bestand downloaden.