Ontvang facturen direct vanuit AgroBox in SnelStart

Ontvang facturen direct vanuit AgroBox in SnelStart

Met AgroBox, dé online facturatieservice voor de food-agri sector, hebben we sinds kort een koppeling. Agrarische mkb’ers en zzp’ers kunnen dankzij deze samenwerking tussen AgroBox en SnelStart nu 100% elektronisch boekhouden.

Door de koppeling is het mogelijk om alle inkoopfacturen direct in de boekhouding te ontvangen. AgroBox verwerkt elektronische facturen meteen in SnelStart, waaronder EDI-facturen en facturen van partijen waarmee een directe koppeling bestaat, zoals de Gezondheidsdienst voor dieren (GD) en de Coöperatie Rundveeverbetering (CRV).

AgroBox kan bovendien papieren inkoopfacturen en bonnetjes digitaliseren via de Herkenservice, zodat ook die facturen in SnelStart worden ingelezen. Via Agrobox heeft u altijd en overal toegang tot een beveiligd, persoonlijk online archief, waar uw facturen zeven jaar bewaard blijven.

AgroBox is de nieuwe naam van Z factuur, de elektronische facturatiedienst van UnifiedPost, die al enkele jaren actief is in de food-agri sector in Nederland. Kijk voor meer informatie op Agrobox.nl.