SnelStart Mailbox & Bonnetjes scannen

Inmiddels gebruik ik de mailbox voor de ontvangen facturen tot volle tevredenheid zelf ook!

Tanken, bon even naar de administratie mailen en dan is de bankmutatie ook goed gekoppeld. Het enige wat je moet doen (maar dat is ook weer geen echt nieuws) is de binnenkomende facturen snel mailen. En let er dan wel op dat als je de leverancier ook toestemming geeft te mogen mailen naar de mailbox van je administratie, dat je het dan zelf niet ook doet.. gelukkig “ziet” Snelstart dat wel maar voorkomen..

 

Dit is echt mooi! @Snelstart @Administratie Controleer je factuur snel in de mail op de pc of op je telefoon, en stuur hem door naar je eigen boekhoudmailadres in je boekhouding, waar je hem later echt gemakkelijk verder kunt controleren en inboeken. De factuur is dan te raadplegen, b.v. bij openstaande inkopen en de mutatiekaarten!

De Snelstart Mailbox, gewoon proberen! Ben zelf ook “om” !

 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding